Asımın Nesli Seni Çağırıyor

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığınca özel proje ve program uygulayan okullar arasına seçilen ülkemizde ilçelerde açılan ilk proje okulu olmakla birlikte Türkiye genelinde açılan ilk 33 proje okulundan birisidir.  

Okulumuzda uygulanan proje ile öğrencilerimiz imam hatip lisesi okurken hem dini ilimleri öğrenmekte hem de Fen Liselerinde uygulanan müfredat ve ders saatleriyle bire bir aynı özellikte sayısal ağırlıklı eğitim veya Sosyal Bilimler Lisesinde uygulanan müfredat ve ders saatleriyle bire bir aynı özellikte eşit ağırlıklı eğitim almaktadırlar.

Okulumuz pansiyonunda bu sene 30 kız, 30 erkek öğrenci kontenjanı olmak üzere toplamda 60 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Pansiyonumuzda öğrencilerimiz mescit,etüt salonları, dinlenme alanları vb imkanlar dahilinde 3'er kişilik odalarda, her odanın banyo ve wcsi kendisine ait olan 24 saat sıcak su imkanına sahip odalarda kalmaktadırlar.  

Okulumuzda eğitim öğretim yılı boyunca geziler, tiyatro etkinlikleri, seminerler, yarışmalar gibi sosyal etkinlikler ve aktiviteler yapılmaktadır.  

Yine eğitim öğretim yılı boyunca okulumuzda Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, Futsal,Bocce, Körling, Satranç, Zeka Oyunları, Boks gibi alanlarda sportif faaliyetler düzenlenmektedir.

Okulumuz hakkında hazırlanan tanıtıcı videolara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Tercih öncesi okulumuza bekleriz.  

Okulumuz Genel Tanıtım Videosu için tıklayınız.  

Tasarım atölyesi için tıklayınız.  

Stem Laboratuvarı için tıklayınız.  

Okul Kütüphanesi için tıklayınız.  

Tiyatro Klübü için tıklayınız.  

Spor Salonu için tıklayınız

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)