Artırılmış Gerçeklik Konulu Etwınnıng Projemiz:

https://www.egitimhane.com/artirilmis-gerceklik-konulu-etwinning-projemiz-h22424.html

 

 

 

 

 

ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK KONULU ETWINNING PROJEMİZ:

 

     Okulumuz eTwinning Kulübü olarak öğrencilerimiz bu yıl da eTwinning projelerine devam ediyorlar. Arapça öğretmenimiz Esen Akengin rehberliğinde yürütülen ''A Journey to the Magic'' adlı proje Ocak'ta başlayıp Mayıs'ta sona erecek. Sekiz farklı ülkeden 20 ortaklı uluslararası projede, internet uygulamalarının gelişmesiyle kullanım alanları artmış ve pek çok sektörde yaygınlaşmış olan ''Artırılmış Gerçeklik'' konulu etkinlikler yapılacaktır.

 

     Günümüzde markalar AR kullanarak müşterilerine daha gerçekçi bir deneyim sunmayı trend haline getirdiler. Bu teknolojiyle tasarlanan afişler, bilboardlar, animasyonlar ve reklam materyalleri sayesinde firmalar ürünlerini daha kolay pazarlayabiliyorlar. Sosyal medya uygulamalarındaki filtrelerden cerrahi işlemlere kadar birçok alanda karşımıza çıkan bu teknoloji, sanal dünyayı gerçek hayatla birleştirir.

 

   Artırılmış gerçeklik, gerçek dünyadaki fiziksel ortamı, bilgisayar aracılığıyla dinamik ve gerçek zamanlı olarak hissedip yaşamayı sağlayan ve yakın gelecekte hayatımızın büyük bir bölümünde yer alacağı düşünülen heyecan verici bir kavramdır. Bu teknolojiyi okulumuz öğrencilerine tanıtmak, eğitim sürecinde kullanmak ve yaygınlaştırmak ve aynı zamanda eğlenceli bir okul ve ders ortamı oluşturmak hedeflenmiştir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Üsküdar Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)