Arkadaş Tatil Kitabının Dağıtımı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığının, ilkokul öğrencilerinin yaz aylarını daha verimli geçirebilmeleri için hazırladığı "Arkadaş" tatil kitabının dağıtımına okulumuzda başlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokul öğrencileri için hazırlanan "Arkadaş" adlı tatil kitabının  dağıtımları okulumuzda başladı.

"Arkadaş" kitabının tanıtım toplantısında konuşan Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK;  ilkokul öğrencileri için hazırlanan "Arkadaş" adlı tatil kitabının da çok özgün olduğunu belirterek, "Bunu ilkokul öğrencilerimizin tamamına ulaştırma fırsatımız olacak. Yaklaşık 22 bin 700 okulumuzda yer alan 5 milyon 230 bin öğrencimize bu kitap tek tek ulaştırılacak." ifadelerini kullandı.

Kitap üzerinden gerçek hayatla müfredat arasındaki ilişkiyi açığa çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden bakanımız tatil kitabı olarak hazırlanan "Arkadaş" kitaplarının her yaş grubuna kendi alanından seslendiğini söyledi.

Birinci sınıf kitabında "oyun" ve "arkadaşlar" olduğunu, ikinci sınıf tatil kitabında "sosyal yaşam", üçüncü sınıf tatil kitabında "merak" ve "macera", dördüncü sınıfta ise "iletişim" becerilerinin ağırlıklı olduğu belirtildi.

1. Sınıf "Arkadaş" tatil kitabına ulaşmak için tıklayınız.

2. Sınıf "Arkadaş" tatil kitabına ulaşmak için tıklayınız.

3. Sınıf "Arkadaş" tatil kitabına ulaşmak için tıklayınız.

4. Sınıf "Arkadaş" tatil kitabına ulaşmak için tıklayınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Kumru Erikceli Şehit Ali Uysal İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)