Ardahan / Merkez Gazi Atalay Ürker Anaokulu

Telefon:0 478 211 64 66 Adres:HALİLEFENDİ MAH. GARİPLER SK. 4 DERSLİKLİ ANA OKUL BLOK NO 3 MERKEZ / ARDAHAN Web Sitesi:https://gaziatalayurkeranaokulu.meb.k12.tr Ardahan Okulları, Ardahan Merkez Okulları, Ardahan Anaokulları, Ardahan Merkez Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Ardahan Anaokulu Haberleri, Ardahan Merkez Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://gaziatalayurkeranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitimde; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, zihinsel, dil, fiziksel, psikomotor, duygusal, sosyal, yaratıcılık ve estetik gelişimini kazanmış, İlköğretim kademesine hazır öğrencileri en iyi şartlarda yetiştirmektir. Güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişime açık yenilikçi, mutlu bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
MisyonÇocuklarımızın sevgiyle, özenle, yaşayarak ve yaşatarak hayatı öğrenmeleri için; sıcak, güvenli ve temiz bir eğitim ortamında, paylaşmayı ve ekip halinde davranmayı bilen, iyi ahlaklı, kendisi ile ve toplumla barışık, Türkçeyi iyi kullanabilen, kendisini doğru ve etkili bir şekilde ifade edebilen, özgüveni yüksek, estetik anlayışı gelişmiş, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek, anane-babaların ve çocuklarımızın tercih edeceği tek adres olmak.temel prensibimizdir.
Telefon0 478 211 64 66
AdresHALİLEFENDİ MAH. GARİPLER SK. 4 DERSLİKLİ ANA OKUL BLOK NO 3 MERKEZ / ARDAHAN
İnternet Sitesihttps://gaziatalayurkeranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHalil Efendi Mahallesi Ardahan Kalesi Mevki
UlaşımYaklaşık 1 Km
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders SaatleriBaşlama :08:00
Bitiş :13:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Projeler1-Kitap Okuma Projesi
2-Geri Dönüşüm Projesi
3-Anadolu Masalları Projesi
4-Benim Oyun Sandığım (Aile Materyali ) Projesi
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı71
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://gaziatalayurkeranaokulu.meb.k12.tr/75/01/766677/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)