Ardahan / Merkez Lehimli Ortaokulu

Kaynak:https://lehimliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonUluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik,sosyal ve sportif yönden en iyi şekilde yetiştirdiği sadece Ardahan değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonUlu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
AdresLehimli Köyü Merkez/Ardahan
İnternet Sitesihttps://lehimliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriArdahan / Merkez Lehimli Köyü
Ulaşım36 kmUlaşım servisle sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz her gün merkezden gelip ders bitiminde servisle merkeze dönmektedirler. Ulaşım sorunu yaşanmamaktadır.
Merkezden Uzaklık36 km
Ders Saatleri08:30-15:05
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerKurumumuzda Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Gelenekselleşen Lehimli İlk-Ortaokulu spor faaliyet ve turnuvaları yapılmaktadır( Futbol, Masa Tenisi, Satranç, Bilek Güreşi, Voleybol, Basketbol,Kros,60 Mt Koşu ).
Bilimsel Etkinlikler2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Lehimli Ortaokulu olarak 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI gerçekleştirilmiştir.
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı64
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://lehimliortaokulu.meb.k12.tr/75/01/708373/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)