Ardahan / Merkez Ardahan Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi

Telefon:04782113061--anadoluardahanlisesihotmail.com Adres:ATATÜRK MAH. KARS CAD. ARDAHAN REKABET KURUMU ANADOLU LISESI BLOK NO: 50 MERKEZ / ARDAHAN Web Sitesi:https://rekabetkurumuanadolulisesi.meb.k12.tr Ardahan Okulları, Ardahan Merkez Okulları, Ardahan Anadolu Liseleri, Ardahan Merkez Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Ardahan Anadolu Lisesi Haberleri, Ardahan Merkez Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://rekabetkurumuanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz öğrencilerini düşünce evreninde, bilgi okyanusunda, tekniğin faydalı katmanlarında, sanatın ve edebiyatın her alanında ilgi ve yetenekleri doğrultusunda diledikleri gibi seyahat edebilecek, edindikleri bilgileri kendileri ve içinde yaşadıkları toplum için en mükemmel şekilde kullanabilecekleri yetkinliğe ulaştırmak ve onları Türk toplumunun temel değerleri doğrultusunda ayrılacakları branşlarda ve üstlenecekleri bütün görev ve sorumluluklarda yeterli liderlik özellikleri ile donatmak.
MisyonOkulumuzu her türlü eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütecek mümkün olan en uygun ortama kavuşturmak, mevcut sorunları yapısal çözümler içerisinde azami ölçüde azaltmak, öğrencilerimizi Türk Milli Eğitim sistemimizin genel amaçları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda vatanına, milletine vizyonumuza, ailevi ve toplumsal değerlere bağlı, inançlı bir şekilde yetiştirmek üzere her türlü planlama, ortak karar, katılım ve kurumsal değerleri yaratacak üstün bir anlayış geliştirmek.
Telefon04782113061--anadoluardahanlisesihotmail.com
Faks(478) 211 3061
AdresATATÜRK MAH. KARS CAD. ARDAHAN REKABET KURUMU ANADOLU LISESI BLOK NO: 50 MERKEZ / ARDAHAN
İnternet Sitesihttps://rekabetkurumuanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAdres Atatürk Mahallesi. Kars Caddesi .No25 Merkez / ARDAHAN (Eski Fen Lisesinin bulunduğu yer)
UlaşımMerkezMerkez
Merkezden UzaklıkMerkez
Ders Saatleri08:15-12:15 / 13:15-15:35
Isınma TürüDoğalgazlı
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı330
  • Derslik Sayısı25
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://rekabetkurumuanadolulisesi.meb.k12.tr/75/01/972788/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)