Ardahan / Göle Şehit Er Kazım Boynukalın İlkokulu

Telefon:04784321121 Adres:TOPTAŞ KÖYÜ TOPTAŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT ER KAZIM BOYNUKALIN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 66 GÖLE / ARDAHAN Web Sitesi:https://toptaskazimboynukalinilkokulu.meb.k12.tr Ardahan Okulları, Ardahan Göle Okulları, Ardahan İlkokulları, Ardahan Göle İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ardahan İlkokul Haberleri, Ardahan Göle İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon1. İşbirliği ve dayanışma içindeyiz. 2. Hepimiz her gün daha iyiye,daha güzele ulaşmak için çalışırız. 3. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz. 4. Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon1. Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek; 2. Ülkemiz için, çağdaş yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek; 3. Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek; 4. Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek; 5. Özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlamaktır.
Telefon04784321121
AdresTOPTAŞ KÖYÜ TOPTAŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT ER KAZIM BOYNUKALIN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 66 GÖLE / ARDAHAN
İnternet Sitesihttps://toptaskazimboynukalinilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı25
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://toptaskazimboynukalinilkokulu.meb.k12.tr/75/04/703781/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)