Ardahan / Göle 75. Yıl İstanbul Menkul Kıymetler Bor. Yatılı Bölge Ortaokulu

Adres:SALİM BEY MAH. ARDAHAN CAD. 75. YIL IMKB YIBO BLOK NO: 121/1 GÖLE / ARDAHAN Web Sitesi:https://75yilimkbybo.meb.k12.tr Ardahan Okulları, Ardahan Göle Okulları, Ardahan Ortaokulları, Ardahan Göle Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Ardahan Ortaokul Haberleri, Ardahan Göle Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://75yilimkbybo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zihninde insana,düşünceye,özgürlüğe,ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan çağdaş öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.Kültürel mirasımızı değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı,çağımızın gelişen ve değişen teknolojisine ayak uydurabilen,kültürlü,başarılı,kendine güvenen,insana değer veren,problemin değil çözümün bir parçası olmayı düşünen,milli ve manevi köklerine sarılarak geleceği hedefleyen,toplumsal hayata uyum sağlayan bireyler olarak yetiştirmek.
Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir eğitim ve öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onlara çağımızın problemlerini çözebilecek beceriler kazandırmaktır.
Faks0478 411 22 45
AdresSALİM BEY MAH. ARDAHAN CAD. 75. YIL IMKB YIBO BLOK NO: 121/1 GÖLE / ARDAHAN
İnternet Sitesihttps://75yilimkbybo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSALİM BEY MAH. ARDAHAN CAD. GÖLE/ARDAHAN
UlaşımOKULUMUZ İLÇEYE 3 KM UZAKLIKTA ARDAHAN´A İSE 30 KM UZAKLIKTADIR.OKULUMUZA ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANMAKTADIR. İLÇEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARIYLA VEYA TAKSİLERLE KOLAYLIKLA GELİNEBİLİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇEYE 3 KM UZAKLIKTA ARDAHAN´A İSE 30 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:30-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal gaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı29
  • Öğrenci Sayısı316
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://75yilimkbybo.meb.k12.tr/75/04/747796/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)