Antalya Yaz Kampı 01 - 08 Ağustos 2021 Öğretmen Eğitimleri

Eğitim, yeni kuşakların toplum yaşamında yerlerini almaları için gerekli bilgi, beceri ve anlayışları edinmelerine, kişiliklerini geliştirmelerine yardım etmedir. Ülkemizin refah seviyesini yükseltmek ve var oluşumuzu sağlam temellere dayandırmak amacıyla içinde bulunduğumuz eğitimin en önemli yapı taşı öğretmenler ve eğitim liderleridir.   

Devletimizin, öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin ülkemizin eğitimine yapmış oldukları fedakârca katkıları taçlandırmak, 2023 Eğitim vizyonumuzu hedefine ulaştırmak, uluslararası sahada yeniliğe ve gelişime öncü olmak amacıyla ve ülkemizin bulunduğu malum durumdan kaynaklı olarak bizler sizlerin sağlığınızı göz önüne alarak covid-19'a karşı özel önlemli 01-08 Ağustos 2021 tarihinde Tusun Akademi Liderliğinde Antalya Falez Uygulama Oteli'nde  "Drama, Zekâ Oyunları, Öğrenci Koçluğu, Hızlı Okuma, Montessori, Blok Tabanlı Araçlarla Yapay Zekâ, Oyun Terapisi, Diksiyon, Masal Anlatıcılığı, Stem, Çocuk Resimleri Analizi ve Psikolojik Resim Testleri vb. " tüm öğretmenler için eğitmen eğitimleri gerçekleştirilecektir.

Salgın hastalık sebebiyle eğitimlerimiz sınırlı sayıda ve az kişiyle gerçekleştirilecektir. Kurs bitiminde başarılı olan katılımcılara Tusun Akademi Onaylı Uluslararası Geçerli Cartcerd Sertifikası verilecektir. Eğitimler gönüllülük esasına bağlıdır.         

Not: İlgilenen adaylar kayıt yaptırmak için 0533 191 13 06 no'lu telefon numarasından veya tusunakademi@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli Fatih Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)