Antalya / Muratpaşa Mecdude Başakıncı Ortaokulu

Telefon:02422371478 Adres:MELTEM MAH. İSMAİL BAHA SÜRELSAN CAD. NO9 MURATPAŞA / ANTALYA
İl ve İlçe Merkezinde. Meltem Mahallesi
Blediye ve Özel Halk minibüsleriyle hemen her yerden ulaşım mümkündür. Üniversiteye, devlet ve üniversite hastanesine ve adliyeye yakınlığı ile ulaşım çok kolay ve alternatifi çoktur.
Web Sitesi:https://mecdudebasakinciortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Muratpaşa Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Muratpaşa Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Muratpaşa Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mecdudebasakinciortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon21. yüzyılın gerektirdiği donanımlara sahip okulumuzda 21. Yüzyılın en iyilerini yetiştirmek. “BAŞARI TEMENNİMİZ DEĞİL GARANTİMİZDİR”
MisyonEğitim öğretim etkinliklerini evrensel standartlarda yürüterek; bilgiye ulaşmayı ve bilgiyi uygulamayı amaç edinmiş, taklitçi değil yaratıcı, tüketici değil üretici, menfaatçi değil fedakar, öğrendiklerini hayatına uygulayabilen, kendine güvenen mutlu ve başarılı nesiller yetiştirmektir.
BaşarılarFerdi ve takım sporlarında il dereceleri, grup ve yarı final dereceleri bulunmaktadır. 2016 yılı Yıldız Erkek Futbol şampiyonu.
Telefon02422371478
Faks02422371435
AdresMELTEM MAH. İSMAİL BAHA SÜRELSAN CAD. NO9 MURATPAŞA / ANTALYA
İl ve İlçe Merkezinde. Meltem Mahallesi
Blediye ve Özel Halk minibüsleriyle hemen her yerden ulaşım mümkündür. Üniversiteye, devlet ve üniversite hastanesine ve adliyeye yakınlığı ile ulaşım çok kolay ve alternatifi çoktur.
İnternet Sitesihttps://mecdudebasakinciortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMeltem Mahallesi İsmail Baha Sürelsan Cd. No:9 Muratpaşa / Antalya . Eski adliye yanı. Tapu Müdürlüğü yanı. Yeni adliyeden güney yönüne 200 metre mesafededir. Yeni Şehir Stadyumunun karşısındadır.
UlaşımBlediye ve Özel Halk minibüsleriyle hemen her yerden ulaşım mümkündür. Üniversiteye, devlet ve üniversite hastanesine ve adliyeye yakınlığı ile ulaşım çok kolay ve alternatifi çoktur.
Merkezden Uzaklıkİl ve İlçe Merkezinde. Meltem Mahallesi
Kontenjan BilgileriAdrese dayalı kayıt sistemi uygulanmaktadır.
Ders Saatleri08:30 - 15:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVoleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Futbol, Bocce, Tenis, Satranç
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK çalışmaları
ProjelerAB Erasmus+
  • Öğretmen Sayısı66
  • Öğrenci Sayısı1344
  • Derslik Sayısı35
  • Atölye Sayısı2
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://mecdudebasakinciortaokulu.meb.k12.tr/07/19/709683/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)