Antalya / Finike Atatürk Ortaokulu

Telefon:02428553345 (Okul Müdürü) Adres:Kale Mh. Eski Gümrük Cad. No77 Finike/Antalya Web Sitesi:https://finikeataturkortaokulu.meb.k12.tr Antalya Okulları, Antalya Finike Okulları, Antalya Ortaokulları, Antalya Finike Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Antalya Ortaokul Haberleri, Antalya Finike Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://finikeataturkortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli çağdaş, demokratik ve laik, ulusal değerleri koruyup geliştirecek evrensel değerlere ulaşmayı amaçlayan, ortak insanlık mirasına katkı yapma sorumluluğunu taşıyan bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, yaşadığı çevreye duyarlı bireyler olmalarını, sağlamaktır.
BaşarılarOkulumuz hemen her LGS ve deneme sınavlarında ilçemizde kolejlerden sonra ilk sırada, genel sıralamada 1.sırada gelmektedir.
Telefon02428553345 (Okul Müdürü)
Faks02428553345 (Okul Müdürü)
AdresKale Mh. Eski Gümrük Cad. No77 Finike/Antalya
İnternet Sitesihttps://finikeataturkortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFinike Kale Mh. Dağ sırtında, deniz seviyesinden yaklaşık 80m. yükseklikte, denizi gören bir mevkidedir.
Ulaşımİl Merkezine 115 Km. İlçe Merkezine 1 km. mesafededir.Yürüyerek ya da şehir içi dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 115 Km. İlçe Merkezine 1 km. mesafededir.
Ders Saatleri08:30 - 15:25
Cuma günü çıkış 15:35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı305
  • Derslik Sayısı15
Kaynak:https://finikeataturkortaokulu.meb.k12.tr/07/05/703977/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)