Ali Rıza Yıldırım Bilgisayar Laboratuvarının Açılışı

26 Mart 2021 Cuma günü Okulumuzun Kurucusu Yıldırım Ailesinin Temsilcisi Ali Rıza  YILDIRIM adına yaptırılan Bilgisayar Laboratuvarının açılışı Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Sayın M.Asım ALKAN, Dilovası Belediye Başkanı Sayın  Hamza ŞAYİR ve İlçe Protokolü ile Merhum Mehmet YILDIRIM'ın Kızı S.Cansu YILDIRIM ve Yüksel YILDIRIM' ın Kızı Zeycan R. YILDIRIM'ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ali Rıza  YILDIRIM adına yaptırılan Bilgisayar Laboratuvarının açılışı Kocaeli Milletvekili Sayın Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Sayın M.Asım ALKAN, Dilovası Belediye Başkanı Sayın  Hamza ŞAYİR ve İlçe Protokolü ile Merhum Mehmet YILDIRIM'ın Kızı S.Cansu YILDIRIM ve Yüksel YILDIRIM' ın Kızı Zeycan R. YILDIRIM'ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

2020/2021 eğitim öğretim yılı itibari ile Lojistik sektörüne hitaben Muhasebe ve Finansman Alanı Dış Ticaret Dalı ve Pazarlama ve Perakende Alanı Satış Elemanlığı dalı da açılıp öğrenci alınmıştır.

Bu alanlara ait bakanlığımızın standart donatım projelerine uygun 4 adet tam donanımlı atölyeler oluşturulmuştur. Oluşturulan atölyeler hizmet sektörü okullarında ilk olma özelliğide taşımaktadır.

Yeni alanlar için 32 bilgisayarlık Ali Rıza YILDIRIM  tam donanımlı Bilgisayar Laboratuvarı da oluşturulmuş öğrencilerin hizmetine alınmıştır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)