Ağrı / Tutak Çobanoba İlkokulu

Adres:ÇOBANOBA KÖYÜ ÇOBANOBA KÜME EVLERİ ÇOBANOBA ILKOKULU BLOK NO: 25 TUTAK / AĞRI Web Sitesi:https://cobanobailkokulu.meb.k12.tr Ağrı Okulları, Ağrı Tutak Okulları, Ağrı İlkokulları, Ağrı Tutak İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ağrı İlkokul Haberleri, Ağrı Tutak İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇobanoba İlkokulu olarak:
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonOkulu olarak:
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
AdresÇOBANOBA KÖYÜ ÇOBANOBA KÜME EVLERİ ÇOBANOBA ILKOKULU BLOK NO: 25 TUTAK / AĞRI
İnternet Sitesihttps://cobanobailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl Merkezine 28 İlçe Merkezine 7 Km.
Servis BilgisiOkulumuza ulasim servis
Ile saglanmaktadir.
Ders Saatleri08.20, 14.45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı27
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://cobanobailkokulu.meb.k12.tr/04/08/710996/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)