Afyonkarahisar / Sultandağı Selçuk İlkokulu

Telefon:02726561150 Adres:Yıldırım Mh. Güneş Sk. No2 Sultandağı Afyonkarahisar Web Sitesi:https://sultandagiselcukilkokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Sultandağı Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Sultandağı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Sultandağı İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTopluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli, sürekli kendini yenileyen, bilgili, çalışkan, geniş görme açısını yakalamış, teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanmasını bilen bireyler yetiştirmektir.
MisyonKendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip, kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, lider, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, çevreci ve kendine güvenen, üretken bireyler yetiştirmektir.
Telefon02726561150
AdresYıldırım Mh. Güneş Sk. No2 Sultandağı Afyonkarahisar
İnternet Sitesihttps://sultandagiselcukilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSULTANDAĞI İLÇE MERKEZİ
UlaşımAFYONKARAHİSAR İLİNE UZAKLIĞI 67 KM´DİR.
Ders Saatleri08:30-14:45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı158
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://sultandagiselcukilkokulu.meb.k12.tr/03/13/439566/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)