Afyonkarahisar / Şuhut Karaadilli Ortaokulu

Telefon:0 505 932 84 22 Adres:KARAADİLLİ BELDESİ ÇAĞLAYAN MAH. CUMHURİYET CAD. İLK ÖĞRETİM ORTA OKULLAR SİTESİ NO 21 İÇ KAPI NO Z01 ŞUHUT / AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://karaadilliortaokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Şuhut Okulları, Afyonkarahisar Ortaokulları, Afyonkarahisar Şuhut Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Şuhut Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://karaadilliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendi markasını oluşturmuş, Eğitim ve Öğretimdeki kalitesiyle en üst sıralarda yer alan bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonKendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 505 932 84 22
Faks02727487036
AdresKARAADİLLİ BELDESİ ÇAĞLAYAN MAH. CUMHURİYET CAD. İLK ÖĞRETİM ORTA OKULLAR SİTESİ NO 21 İÇ KAPI NO Z01 ŞUHUT / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://karaadilliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKaraadilli Kasabasında ikamet edecek kaloriferli ve kalorifersiz evler rahatlıkla bulunabilmektedir.Karaadilli sunduğu şartlar bakımından Türkiyedeki birçok ilçeyi geride bırakmaktadır.
UlaşımOkulumuzun bulunduğu Karaadilli Kasabası ilçe merkezine 30 km, il merkezine ise 65 km uzaklıktadır.İlçe merkezine ulaşım oldukça rahattır.Ulaşım Karaadilli Belediyesi tarafından sağlanmaktadır. Sefer saatleri için:
http://karaadilli.tr.gg/Karaadilli-h-ye-Ulasim.htm
Merkezden UzaklıkOkulumuzun bulunduğu Karaadilli Kasabası ilçe merkezine 30 km, il merkezine ise 65 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:40-15:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerBocce oyunları
futbol ve voleybol müsabakaları
güreş etkinlikleri
Bilimsel EtkinliklerEskişehir Botanik Park’ı, Sazova Park’ı, Hayvanat Bahçesi, Sualtı Dünyası, Masal Şatosu ve Tarihi Odun Pazarı Evleri’ne gezi düzenlendi.
ProjelerTÜBİTAK Bu Benim Eserim
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı106
  • Derslik Sayısı7
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://karaadilliortaokulu.meb.k12.tr/03/14/713861/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)