Afyonkarahisar / Şuhut Fatih İlkokulu

Telefon:0272 718 18 12 Adres:Altıgöz Mah. Oynağanlı Cad. No 33/1 Şuhut / AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://suhutfatihilkokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Şuhut Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Şuhut İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Şuhut İlkokul Haberleri
Kaynak:https://suhutfatihilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki....
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda çalışanlar her öğrenciyi kendi çocukları gibi görsün ve onların ihtiyaç ve beklentilerini tüm önceliklerin önünde görsün. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Herkes öğüt vermek yerine örnek olsun. Herkes ben değil biz olsun. Öğrencilerimiz kendine güvenen, başarabileceklerine inanan, başarısızlıktan yılmayan bireyler olsun. Bütün velilerimiz bizim destekçimiz olsun. Okulumuz ikinci evimiz olsun. Ve istiyoruz ki biz bütün okullara örnek olalım, en güzel okul bizim okul olsun.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmeleri için varız.
BaşarılarOkulumuz her yıl Hüseyin Özçelik hocamızın gayretleriyle Dünya ve Türkiye klavye şampiyonu öğrencilerimizle gurur tablosu oluşturuyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Telefon0272 718 18 12
Faks0272 718 18 12
AdresAltıgöz Mah. Oynağanlı Cad. No 33/1 Şuhut / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://suhutfatihilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe Merkezi
UlaşımAfyonkarahisar´a 29 km. uzaklıkta.Şuhut - Afyonkarahisar arası taşıma kooperatif ve belediye minibüsleri ile sağlanmaktadr.
Merkezden UzaklıkAfyonkarahisar´a 29 km. uzaklıkta.
Ders Saatleri08:40-12.00
13.30-15.00
NOT: CUMA GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA 13.40-15.10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı358
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://suhutfatihilkokulu.meb.k12.tr/03/14/713872/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)