Afyonkarahisar / Sandıklı Kınık İlkokulu

Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEn önemli değerin insan olduğu bilinciyle, bilimin ilerlemesinden, teknolojiden ve dünyadaki gelişmelerden haberdar, okuldaki kazanımlarını, edindiği bilgileri kendi dünyasına yansıtan, kendiliğinden öğrenmenin, yaratıcılığın, kişisel farklılıkların ön plana çıkarıldığı, üretken insanlar yetiştiren bir kurum olmak.Eğitimde kaliyeti temel alan, Veli-Okul işbirliğinin sağlanabildiği "Başarılı" bir okul olmaktır. Ayrıca öğrencilerimizi, Milli ve Manevi değerlere sahip ´iyi insan´ olarak yetiştirebilmektir.
MisyonÖğrencilerimizin; Bilgili , becerikli , dürüst , sorumluluğunu bilen, araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.Her çocuğun kendine özgü bir bireyolduğunu, yeteneğinin ve ilgi alanının farklı olacağını gözönünde tutarak, öğrenmenin;dokunarak, yaparak, yaşayarak, sorararak, araştırarak, eleştirerek, görerek, deneyerek-sınayarak daha kalıcı olacağına inanarak eğitim vermek.
Telefon02725381140
AdresKınık Köyü Sandıklı AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://sandiklikinikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy, Sandıklı İlçesinin 18 km. Kuzeybatısında yer almaktadır.Karadirek, Çambeyli, Daylık, Karasandıklı ve Ürküt ile komşudur.
Ulaşımİlçe merkezine uzaklığı 18 km. İl merkezine uzaklığı ise 57 kmKöy yolu asfalt olup ulaşım için elverişlidir. Köy minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklığı 18 km. İl merkezine uzaklığı ise 57 km
Ders Saatleri08:40-15:00
Isınma TürüSOBALI
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı12
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://sandiklikinikilkokulu.meb.k12.tr/03/11/701945/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)