Afyonkarahisar / Merkez Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

Telefon:02722131971 Adres:DERVİŞ PAŞA MAH. DR. MAHMUT HOCA CAD. NO 24 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://afyonhayio.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Merkez Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://afyonhayio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.
Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.
Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.
Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak.
Öğrencinin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini el ile çalışmasının onur ve zevkini kazanmasını sağlamak.
MisyonBizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Çalışanlarının kendisini mutlu, yararlı ve başarılı hissettikleri, öğrencilerine rehberlik eden, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyebilecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemek, öğrencilerinin akademik başarı ve çok yönlü davranışsal gelişimlerine en üst düzeyde katkı sağlayan; mezunlarını, kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın okullara yerleştiren örnek bir okul olabilmek…
Telefon02722131971
FaksYok
AdresDERVİŞ PAŞA MAH. DR. MAHMUT HOCA CAD. NO 24 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://afyonhayio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDervişpaşa mahallesi.Dr.Mahmut Hoca Cad. No:24 Merkez/AFYONKARAHİSAR
(İl Sağlık Müdürlüğü Yanı)
UlaşımŞehir içiMinibüs,Dolmuş,Özel araç.
Merkezden UzaklıkŞehir içi
Servis Bilgisiözel servis
Ders Saatleri08.50- 14.40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüAFJET (Jeotermal Isıtma)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı986
  • Derslik Sayısı28
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://afyonhayio.meb.k12.tr/03/01/704890/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)