Afyonkarahisar / İscehisar Selçuklu İlkokulu

Telefon:0 272 341 38 38 Adres:Selçuklu Mah. Eskikaraağaçyolu Cad. No31 İscehisar/AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://iscehisarselcukluio.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar İscehisar Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar İscehisar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İscehisar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://iscehisarselcukluio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSelçuklu İlkokulu Öğrencilerinin; kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, girişimci, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş,Geleceğini tahmin eden değil,geleceğini yaratan nesiller olarak bir üst öğrenime hazırlamak.
MisyonEğitimin her alanında ilçe, il ve ülke düzeyinde saygın bir kurum haline getirmek suretiyle Selçuklu İlkokulu mensubu olmanın onur ve gururunu öğretmenler, bütün çalışanlar ve öğrencilerde yaratmak ve yaşatmak.
BaşarılarOkulumuz İl Özel İdaresi tarafından 6000 m2 alana 2 katlı olarak tesis edilmiş 12 derslik, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmen odası ve 12 kabinli tuvalet ile 2001-2002 eğitim öğretim döneminde yaptırılmıştır.
Selçuklu İlköğretim Okulu; Yeni müfredat programı ile Bilim ve Teknoloji çağının ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılanma sürecine girmeyi zorunlu görmüş;
* Bilgiye ihtiyaç duyan ve aradığı bilgiye ulaşabilen,
* Ulaştığı bilgiyi kullanabilen ve paylaşabilen,
* Problem çözebilen ve Teknolojiyi etkili olarak kullanabilen,
* Eleştirel düşünebilen, iletişim kurabilen,
Ödeme gücü olanlarla birlikte ödeme gücü olmayan beyinleri ülkemize kazandırmayı kendisine hedefleyen, Türk Milli Eğitim Amaçları doğrultusunda hizmet vermektedir.

Selçuklu İlköğretim Okulu’ nun geçmişi 14 yıl öncesine dayanır. Okulumuzun açılışı 2001-2002 Eğitim öğretim yılında Selçuklu İlköğretim Okulu adı altında ve Selçuklu Mahallesinde bulunan İlköğretim çağındaki öğrencilerin eğitimini daha sağlıklı ortamda devam ettirebilmek amacıyla kurulmuştur. Yeni bir yerleşim yeri olan mahallede artan ve yerleşen nüfus dikkate alınarak ek kat ilavesi planlanmıştır.
Okulumuzun hızlı yapılanması, değişimi çevre tarafından izlenmiş ve talep edilen okul haline gelmiştir. Güçlü bir eğitim kadrosu ve yeni müfredatta örnek çalışmalar yapması, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara önem vermesi İlçe teşkilatı ve çevrede önem kazanmıştır.
Selçuklu İlkokulu’ nun bugünkü yapısı ve hedefleri 1739 Sayılı Türk Milli Eğitim kanunu ile belirlenen, daha sonra İlköğretim Genel Müdürlüğümüzün İlköğretim Okulları yönetmeliğinde açıklanan İlköğretimin amaçları ve ilkelerini benimseyerek, Bakanlığımızın ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün geliştirdiği projelerle sürekli gelişerek, bugünkü durumuna kavuşmuştur.
Telefon0 272 341 38 38
AdresSelçuklu Mah. Eskikaraağaçyolu Cad. No31 İscehisar/AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://iscehisarselcukluio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkul Selçuklu Mahallesinde.
Ulaşımİl merkezine uzaklık 25 kmAfyonkarahisar´dan belediye araçları ile.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık 25 km
Ders SaatleriDers Başlangıç: 08:00
Ders Bitiş: 12:50
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı311
  • Derslik Sayısı12
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://iscehisarselcukluio.meb.k12.tr/03/10/710826/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)