Afyonkarahisar / İscehisar Olukpınar Öldümler İlkokulu

Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonPaydaşları ile akademik başarısını her yıl bir önceki yıla göre arttıran; kaynaklarını verimli kullanabilen, sosyal faaliyetleriyle ön plana çıkan bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.
MisyonTürk Milli Eğitimi´nin temel amaçları doğrultusunda, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünen ve kendini sürekli geliştiren bireyleri yetiştirmek ve onları ortaokula hazırlamak için varız.
AdresÖldümler Mahallesi Olukpınar Köyü İSCEHİSAR / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://oldumler.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ OLUKPINAR KÖYÜNÜN ÖLDÜMLER MAHALLASİNDE YER ALMAKTADIR. MAHALLEMİZİN KUZEYİNDE OLUKPINAR KÖYÜ VE ALANYURT , GÜNEYİNDE İSCEHİSAR VE DOĞUSUNDA DA AĞIN DAĞI BULUNMAKTADIR. ÇEVREMİZDE YÜKSEK DAĞLIK ALANLAR BULUNDUĞUNDAN KIŞLARI SERT GEÇMEKTEDİR.İNTERNET(ADSL) ALTYAPISI BULUNMAKTADIR.
UlaşımOKULUMUZ;İL MERKEZİNE 33KM,İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.İL-İLÇE ARASI YOL OTOBAN YOL OLUP 15 DK. SÜRMEKTEDİR.İLÇE-KÖY ARASI YOL ASFALT OLUP 10 KM´DİR.OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ KENDİ İMKANLARIYLA VEYA YOLGÜZERGAHINDA DİĞER KÖY OKULLARINDA ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERLE BİRLİKTE, SERVİSLE İLÇEYE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIRLAR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ;İL MERKEZİNE 33KM,İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.İL-İLÇE ARASI YOL OTOBAN YOL OLUP 15 DK. SÜRMEKTEDİR.İLÇE-KÖY ARASI YOL ASFALT OLUP 10 KM´DİR.
Ders Saatleri09.00- 14:45
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı28
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://oldumler.meb.k12.tr/03/10/721585/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)