Afyonkarahisar / Çobanlar Göynük Ortaokulu

Kaynak:https://goynukoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencimizi bir üst öğrenime ve özellikle hayata; ruh beden sağlığı yerinde, kendisine güvenen, bilgili konuşkan ve başkalarının haklarını en az kendi hakkı kadar gözeten, çalışkan, sınavlarda başarılı olan, sosyal ve kültürel olarak sürekli öne çıkan, olumlu davranışlarıyla dikkat çeken öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.
MisyonÖğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, özgüveni yüksek, ülkesinin geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilince olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, yenilikçi personeline önem veren çağdaş bir okul olmak.
AdresGöynük Köyü / Çobanlar / Afyonkarahisar
İnternet Sitesihttps://goynukoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGöynük Köyü´nün nüfusu Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi´ne göre 930´dur. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.
Ulaşımİl: 39km İlçe: 14 kmAfyonkarahisar ilinden Çobanlar ilçesine Çobanlar Belediyesi´ne ait araçlar her yarım saatte bir hareket etmektedir. Buradan köyümüze başka araç bulunmaktadır. Okulumuzun ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl: 39km İlçe: 14 km
Ders Saatleri08:45-15:00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı109
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://goynukoo.meb.k12.tr/03/15/707627/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)