Afyonkarahisar / Çay Seka İlkokulu

Telefon:02726396484 Adres:Karamık Karacaören Kasabası Seka Mahallesi ÇAY/AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://sekaio.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Çay Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Çay İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Çay İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTÜRKİYE’Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM ETKİNLİĞİNİN BİR PARÇASI OLARAK; HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE (K.KARACAÖREN KASABASI) EĞİTİM, BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLMAK.
MisyonOKULUMUZ İÇİN BELİRLENMİŞ OLAN EĞİTİM ÖĞRETİM PROGRAMINI ÇEVRE FAKTÖRLERİNİ DE DİKKATE ALARAK ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAMAK. ÖĞRENCİLERİMİZİN KABİLİYETLERİNE VE İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR EĞİTİM HİZMETİNİ SUNMAK. ONLARIN SOSYAL, KÜLTÜREL VE EKONOMİK İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE ORTAM HAZIRLAMAK. ÖĞRENCİLERİMİZİN M.KEMAL ATATÜRK’ÜN “GENÇLİĞE HİTABESİ” NDE BELİRTTİĞİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERE SAHİP OLMASINI SAĞLAMAK VE OKULDA ÖĞRENMENİN KALİTESİNİ ARTIRMAK TEMEL İŞLEVİMİZDİR.
Telefon02726396484
AdresKaramık Karacaören Kasabası Seka Mahallesi ÇAY/AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://sekaio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ K.KARACAÖREN KASABASININ SEKA MAHALLESİ´NDE BULUNMAKTADIR.KASABAMIZ 3334 NÜFUSA SAHİPTİR.
UlaşımOKULUMUZ ÇAY İLÇE MERKEZİNE 14 KM, AFYONKARAHİSAR İL MERKEZİNE İSE 51 KM MESAFEDEDİR.OKULUMUZ AFYONKARAHİSAR-KONYA-DİNAR-DENİZLİ KARAYOLU ÜZERİNDEDİR VE KASABAMIZ BELEDİYE ARAÇLARI HER SAAT BAŞI İLÇE İLE KASABA ARASINDA GİDİP GELMEKTEDİR.AKKONAK,KARAMIK,KOÇBEYLİ KASABALARININ YOLCU ARABALARI DA SÜREKLİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ ÇAY İLÇE MERKEZİNE 14 KM, AFYONKARAHİSAR İL MERKEZİNE İSE 51 KM MESAFEDEDİR.
Ders Saatleri08:40 - 14:50
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı60
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sekaio.meb.k12.tr/03/05/701122/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)