Afyonkarahisar / Çay Karacaören İlkokulu

Telefon:02726396008 Adres:Yukarı Mah.Süleyman Demirel Bulvarı K.Karacaören Kasabası ÇAY/AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://caykaracaorenilkokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Çay Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Çay İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Çay İlkokul Haberleri
Kaynak:https://caykaracaorenilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKARACAÖREN İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ


Biz Karacaören İlkokulu olarak;
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek üzere her türlü teknoloji, tesis, organizasyon, anlayış ve insan kaynakları imkanlarına sahip bir model okul olmak, istiyoruz.
MisyonKARACAÖREN İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ
Biz Karacaören İlkokulu olarak bütün öğrencilerimizin;

Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını; çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliğine ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Telefon02726396008
AdresYukarı Mah.Süleyman Demirel Bulvarı K.Karacaören Kasabası ÇAY/AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://caykaracaorenilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKasabamız Çay ilçesine 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. Kuzeydoğusunda Pazarağaç kasabası; Kuzeybatısında İnli Kasabası ve Güney Batısında Akkonak Kasabası; Güneyinde ise Sultan Dağları bulunmaktadır
UlaşımOkulumuz Çay ilçe merkezine 13 km Afyonkarahisar şehir merkezine 50 km uzaklıktadır.Kasabamız belediye araçları her saat başında çay ilçe merkezinden ve kasabamızdan hareket etmektedir. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Çay ilçe merkezine 13 km Afyonkarahisar şehir merkezine 50 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:50 - 14:55
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı62
  • Derslik Sayısı10
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://caykaracaorenilkokulu.meb.k12.tr/03/05/701092/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)