Afyonkarahisar / Çay Deresinek İlkokulu

Telefon:02726362014 Adres:ZAFER MEVKİİ ÖZTÜRK SOKAK NO1 DERESİNEK KÖYÜ ÇAY/ AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://deresinekilkokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Çay Okulları, Afyonkarahisar İlkokulları, Afyonkarahisar Çay İlkokulları, İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar İlkokul Haberleri, Afyonkarahisar Çay İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTÜRKİYE’Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM ETKİNLİĞİNİN BİR PARÇASI OLARAK; HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE (DERESİNEK KASABASI) EĞİTİM, BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLMAK.
MisyonOKULUMUZ İÇİN BELİRLENMİŞ OLAN EĞİTİM ÖĞRETİM PROGRAMINI ÇEVRE FAKTÖRLERİNİ DE DİKKATE ALARAK ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAMAK. ÖĞRENCİLERİMİZİN KABİLİYETLERİNE VE İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR EĞİTİM HİZMETİNİ SUNMAK. ONLARIN SOSYAL, KÜLTÜREL VE EKONOMİK İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE ORTAM HAZIRLAMAK. ÖĞRENCİLERİMİZİN M.KEMAL ATATÜRK’ÜN “GENÇLİĞE HİTABESİ” NDE BELİRTTİĞİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERE SAHİP OLMASINI SAĞLAMAK VE OKULDA ÖĞRENMENİN KALİTESİNİ ARTIRMAK TEMEL İŞLEVİMİZDİR.
Telefon02726362014
AdresZAFER MEVKİİ ÖZTÜRK SOKAK NO1 DERESİNEK KÖYÜ ÇAY/ AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://deresinekilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇay´ın en güzel ilçelerinden biridir. Halkı genellikle çiftçilikle geçinmektedir. Kasabanın gelir durumu diğer kasabalara göre daha iyi durumdadır. Kasaba halkımız eğitime büyük önem vermektedir.
Ulaşım14 km ÇAY İLÇESİNE 14 KM UZAKLIKTA. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ VARDIR. BELEDİYE OTOBÜSLERİ DE SÜREKLİ ÇALIŞMAKTADIR.
Merkezden Uzaklık14 km
Ders Saatleri08.40 BAŞLANGIÇ
14.25 BİTİŞ
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı28
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://deresinekilkokulu.meb.k12.tr/03/05/707310/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)