Afyonkarahisar / Bolvadin Karayokuş Şehit Yaşar Özyörük Ortaokulu

Telefon:02726281133 Adres:KARAYOKUŞ KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ NO: 1 İÇ KAPI NO: A BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR Web Sitesi:https://karayokussehityasarozyorukoo.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Bolvadin Okulları, Afyonkarahisar Ortaokulları, Afyonkarahisar Bolvadin Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Bolvadin Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://karayokussehityasarozyorukoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
MisyonÖğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılarhemen her yıl bir öğrencimiz fen lisesini kazanmaktadır.
mezunlarımızdan doktor,avukat,öğretmen,sağlık memuru,polis memuru,imam gibi meslek sahipleri vardır.
Ancak asıl amaç vizyon ve misyonumuza uygun öğrenci yetiştirmektir.
Telefon02726281133
Faks02726281133
AdresKARAYOKUŞ KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ NO: 1 İÇ KAPI NO: A BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://karayokussehityasarozyorukoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBolvadin´in kuzeyinde yer alır ve Bolvadin´e 8 km. uzaklıktadır. 2012 yılı nüfus sayımına göre nüfusu 1007´dir.
UlaşımOkulumuz İl merkezine 70 Kilometre , İlçe merkezine 8 Kilometre uzaklıktadır.Okulumuza ulaşım personel araçlarıyla yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl merkezine 70 Kilometre , İlçe merkezine 8 Kilometre uzaklıktadır.
Ders SaatleriDers Başlangıç:08:40
Ders Bitiş :15:30
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://karayokussehityasarozyorukoo.meb.k12.tr/03/04/707103/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)