Afyonkarahisar / Bolvadin Bolvadin Sıddıka Metin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://bolvadinadaletmeslek.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzu; ülkemizin Adalet Mekanizmasına her yıl artan sayı ile öğrenci istihdamı sağlayan, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile adından söz ettiren, araç gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmek ve bunun gelişerek sürdürülebilirliğini sağlamaktır.
MisyonAtatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.
Başarılar1- 844 mezun öğrencimizin yaklaşık 700"ü Ülkemiz Adalet Mekanizmasının değişik birimlerinde istihdam edilmişlerdir.
2- 2012/2013 eğitim öğretim yılında yapılan YGS sonucunda ÖSYM verilerine göre okulumuz aynı türde eğitim veren okullar arasında 2. sırada yer almıştır.
3- Okulumuz öğrencileri sosyal ve sportif müsabakalara her zaman katılım sağlamakta, adından bu anlamda da sık sık söz ettirmektedir.
4- Okul Kooperatifi kurulmuş ve işletilmekte olup, 2012 yılı itibari ile yaklaşık 441 TL risturn dağıtmıştır.
Telefon02726124787
Faks02726128390
AdresSELÇUKLU M. PİR SULTAN SOKAK NO9 BOLVADİN/AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://bolvadinadaletmeslek.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSelçuklu Mah. Pir Sultan Sok. No: 9 Bolvadin, Afyonkarahisar
Ulaşımİl Merkezine 60 km. İlçe Merkezine 1 km. uzaklıktadır.Afyonkarahisar İlimiz Otogarından Bolvadin İlçemize düzenli otobüs seferleri bulunmaktadır. Bu araçlar kullanılarak ilçemize, İlçemiz Merkezinden TOKİ ve Üniversite dolmuşları ile, okulumuzun ismi verilerek ulaşım sağlanabileceği gibi, yine ilçemiz merkezinden İstasyon Caddesinde TOKİ, Üniversite, Çay İlçesi istikametinde yürüyerek de ulaşım sağlanabilir. Bolvadin Anadolu Lisesi komşu okulumuzdur.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 60 km. İlçe Merkezine 1 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri68
Ders Saatleri08:00-15:50
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer, DOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı230
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bolvadinadaletmeslek.meb.k12.tr/03/04/965024/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)