Afyonkarahisar / Bayat Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:0 272 491 20 08 Adres:Cumhuriyet Mahallesi Zübeyde hanım cad. No 6 Bayat / Afyonkarahisar Web Sitesi:https://bayatcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Bayat Okulları, Afyonkarahisar Ortaokulları, Afyonkarahisar Bayat Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Bayat Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonCumhuriyet Ortaokulu olarak yarınlarından emin , geleceğe güvenle bakan , hep en iyiye istekli ve hevesli yeni ufukla peşinde koşan , sürekli gelişime inanan , okuyan , araştıran , analiz ve sentez yapabilen ve bilime dayalı bir eğitim ortamında , yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan , çevrenin eğitim , bilim ve kültür merkezi olan , yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevremizde ´´model bir okul ´´ olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak ; onları milli eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli , manevi ve kültürel değerlerini benimseyen , koruyan , geliştiren ; milletini ve tüm insanlığı seven ; ailesine , toplumuna ve vatanına bağlı ; çok çalışmaya hazır , ahlaklı , özgüven ve sorumluluk sahibi ; ufku geniş ; işbirliğine önem veren , yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır , ´´ biz ´´ ruhunu taşıyan bireyle olarak yetiştirmektir.
Başarılar2020-2021 eğitim-öğretim yılında 14 öğrencimiz 8. sınıftan mezun olmuştur. 1 öğrencimiz Fen lisesine, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 1 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesine ve 9 öğrencimiz ise yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullara yerleşmiştir.
Telefon0 272 491 20 08
Faks0 272 491 26 25
AdresCumhuriyet Mahallesi Zübeyde hanım cad. No 6 Bayat / Afyonkarahisar
İnternet Sitesihttps://bayatcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBayat ilçe merkezi.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde olup , ile 47 km uzaklıktadır.Her saat başı belediye otobüsleri kalkmaktadır. Ayrıca Ankara yolu üzerinde olup Ankara yönüne giden şehirlerarası otobüslerle de ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde olup , ile 47 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.30 da derslerimiz başlar ve 12.20 de biter.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı66
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://bayatcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/03/03/707163/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)