Afyonkarahisar / Başmakçı Akkeçili Ortaokulu

Kaynak:https://akkeciliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAKKEÇİLİ ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Eleştirel düşünen, yeniliğe açık, değer yargılarına sahip, sorgulayan, motivasyonu yüksek öğrenciler yetiştirip, bu öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine, birikimlerini ülkesi ve insanlığın yararına kullanmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktır.
MisyonAKKEÇİLİ ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; Milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, her Türk çocuğuna iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak; onu milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek; her Türk çocuğunu ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.
Telefon02724174124--02724174124
AdresAkkeçili köyü Başmakçı / AFYONKARAHİSAR
İnternet Sitesihttps://akkeciliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Başmakçı ilçesine 6 km , Dazkırı İlçesine 7 km , Dinar ilçesine 27 km,Denizli iline 85 km,Isparta ve Burdur illerine 87 km, Afyonkarahisar iline 135 km uzaklıkta bulunmaktadır.Ulaşım sıkıntısı yoktur.Başmakçı´dan Dinar,Dazkırı,Denizli,Isparta ve Afyonkarahisar´a otobüs seferleri bulunmaktadır.Dazkırı ve Dinar´dan da Türkiye´nin hemen hemen her yerine otobüs seferleri bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Başmakçı ilçesine 6 km , Dazkırı İlçesine 7 km , Dinar ilçesine 27 km,Denizli iline 85 km,Isparta ve Burdur illerine 87 km, Afyonkarahisar iline 135 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Servis BilgisiOkula servis bulunmamaktadır.Okulumuz Dazkırı ve Başmakçı ilçelerine yakındır.Öğretmenlerimiz Dazkırı ve Başmakçı´da ikamet etmekte olup okula araçlarıyla gelmektedir.
Ders Saatleri07.20 - 13.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVoleybol,Badminton,Futsal,Futbol...
Bilimsel EtkinliklerBu Benim Eserim Projesi,TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Çalışmaları...
ProjelerTürkiye Çapında Yöresel Masal,Hikaye,Destan ve Efsaneleri Yazma Yarışması,Türkçe Sokağı,1 Ay 1 Materyal,Okul Televizyonu,Köy Sineması,Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi...
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı52
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://akkeciliortaokulu.meb.k12.tr/03/02/706807/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)