Afyonkarahisar / Merkez Kızıldağ Ortaokulu

Adres:İl Merkezine 36 kmdir. 4 Şubedir. Ulaşım öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gelmektedir. Servis veya dolmuş yoktur. Web Sitesi:https://kizildagortaokulu.meb.k12.tr Afyonkarahisar Okulları, Afyonkarahisar Merkez Okulları, Afyonkarahisar Ortaokulları, Afyonkarahisar Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Ortaokul Haberleri, Afyonkarahisar Merkez Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi hayata, bir üst öğretime ve özellikle ilgi, istek, yetenek ve derslerdeki başarı durumlarına göre alanlarında, akademik öğretime hazırlamak için varız. Öğrenci merkezli, etkili bir okul anlayışını benimseriz. Öğrencilerimize, bilginin, yeni bilgi üretmek için bir araç olduğu düşüncesini kazandırmak için çalışırız. Öğrencilerimize çok yönlü, soyut, eleştirel, yaratıcı, yapıcı, mantıklı, analitik düşünme becerisini kazandırmayı amaçlarız. Öğrencilerimizde, çevre koruma bilinci geliştirmek, doğal güzelliklere ve sanat eserlerine karşı ilgi ve hayranlık uyandırmak için çalışırız.
MisyonSoran,sorgulayan,bilgiye ulaşabilen , edindiği bilgileri yapılandıran,öğrenmeyi öğrenen,kendini tanıyan,ilgi ve istekleri doğrultusunda hedef belirleyebilen bireyler yetiştirip topluma ve bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak; eğitim-öğretim ortamları ile kalitesini arttırmak için varız.
BaşarılarOkul sporları turnuvalarına katılım başarıları sağlanmıştır. Afyonkarahisar il genelinde anadolu ve sağlık meslek liseleri başta olmak üzere köklü liselere öğrenci gönderilmiştir.
Faks02722584230
Adresİl Merkezine 36 kmdir. 4 Şubedir. Ulaşım öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gelmektedir. Servis veya dolmuş yoktur.
İnternet Sitesihttps://kizildagortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKırsal-Köy
Ders Saatleri08:30-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKömür Kaloriferi
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkul sporları turnuvalarına katılım sağlanmıştır.
Bilimsel EtkinliklerTübitak araştırma projelerine katılım sağlamaktadır.
ProjelerOkuduğum kitabın içindeyim, Mavi Kurdela, Ayın Öğrencisi, Ayın En Temiz Sınıfı, Ayın Kitap Kurdu projeleri uygulanmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı75
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://kizildagortaokulu.meb.k12.tr/03/01/704637/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)