Adıyaman / Merkez İnceler İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://765186.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAdıyaman ilinde sosyal faaliyetlerde ve akademik başarıda en başarılı taşıma merkezli köy okulu olmak. bunun yanında başarıya inanan, başarılı olan ve başarının tadına varan, kendine güvenen ve çevresine güven veren; mutlu olan ve çevresine mutluluk veren, vatanını ve milletini seven ve sevdiren, etik değerlere sahip bireyler yetiştiren bir kurum olarak tercih edilen bir okul olmak.
MisyonTürk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda geleceğimize yön veren, sosyal, kültürlü, bilinçli, azimli, üretken teknolojiden faydalanan ve var olan gizil güçlerini en üst düzeyde kullanabilen; kendisine, ailesine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.
Başarılar1-2010 yılı erkek voleybol il şampiyonluğu 2-2013 Yılı Yıldız Erkekler Voleybol il 2. liği. 3-2016 yıldız kızlar futsal il 3.lüğü 4-2015 yılı Adıyaman MEM tarafından Beyaz Bayrak Ödülü 5-2017 yılı yıldız kızlar futsal Adıyaman il, gaziantep bölge, maraş bölge şampiyonluğu
Telefon4162522418--5057024692
AdresİNCELER KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KAPI NO 14 MERKEZ / ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://765186.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİnceler köyü Adıyaman Merkez
UlaşımOkulumuzun Adıyaman İl Merkezine uzaklığı 14 km, kahta ilçesine uzaklığı 20 km dir Okulumuz duble yol olan Adıyaman kahta yoluna 100 metre kadar yakındır ve Adıyamandan kahta ya giderken sağ taraftadır. Adıyaman orman fidanlığının karşısında ve sağlık ocağının bitişiğindedir. Okulumuz Adıyaman hava alanına 5 km mesafededir. Mezarı kesin bir şekilde bilinen önemli sahabelerden Safvan bin muattal türbesi okulumuza 17km mesafededir.Okulumuz Adıyaman-Kahta anayolu güzergahında bulunduğu için ulaşım yönünden sıkıntı çekilmemektedir.Kendi araçlarımızla,öğretmen servis aracı ve kahta Tur araçlarıyla il merkezine kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyoruz.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun Adıyaman İl Merkezine uzaklığı 14 km, kahta ilçesine uzaklığı 20 km dir Okulumuz duble yol olan Adıyaman kahta yoluna 100 metre kadar yakındır ve Adıyamandan kahta ya giderken sağ taraftadır. Adıyaman orman fidanlığının karşısında ve sağlık ocağının bitişiğindedir. Okulumuz Adıyaman hava alanına 5 km mesafededir. Mezarı kesin bir şekilde bilinen önemli sahabelerden Safvan bin muattal türbesi okulumuza 17km mesafededir.
Servis BilgisiAdıyaman-Kahta güzergahında her 10 dakikada Adıyaman-Kahta minibüsleri mevcut, kişisel arabayla gelen öğretmenler mevcut.
Kontenjan BilgileriDüzce(Kelüz), Karti, Büyük Hasancık, Küçük Hasancık, inceler(trintili), Alibey(klavlık), Uludam, Kınık, Uzunpınar(büyük çarkezi), Küçük Çarkezi, hanlar, Akyurt(goğındok), Boztepe(hozgırt), Zorköy, Madun, Gözebaşı(hosmos), Tepebaşı(hıyarlık) köylerinin öğrencileri
Ders Saatleri08:30-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKömür kaloriferi
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerMasa tenisi takımı, futsal takımı, bahar futbol turnuvaları, badminton etkinlikleri, Dart Turnuvaları
Bilimsel EtkinliklerGeri Dönüşüm Projesi, okulumuz doğa olsun projesi,kooperatifçilik projesi, tubitak 4006
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı20
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://765186.meb.k12.tr/02/01/765186/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)