Adıyaman / Merkez Dumlupınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://adiyamandumlupinarmtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer bir öğrencimizin kendi ilgi, istek ve yeteneğine uygun bir üst öğrenim kurumuna yerleşmesini sağlayarak, sosyal becerilerini geliştirmesini, milli ve manevi değerlerini benimseyip yaşamasını, çözüm odaklı davranış ve kazanımlar geliştirerek, kendi iç dünyası ve dış dünyayla mutlu ve barışık, başarılı olma yönünde gerekli yeti ve donanımlara sahip bireyler mezun edebilen bir okul olmak.
MisyonBüyük düşünebilen, büyük hayaller kurabilen ve bunları hayata geçirme azim ve gayretinde olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyan ve aynı zamanda da geliştiren, her türlü bilgiyi ve kaynağı etkili ve verimli kullanabilen, moral değerleri yüksek bireyleri, geleceğin Türkiye’ sine ve dünyasına hazırlayan bir eğitim kurumuyuz.
Telefon0(416) 216 10 65
Faks(416) 216 3530
AdresYeni Mahalle 3. Çevre Yolu 26343. Sk. No 1
İnternet Sitesihttps://adiyamandumlupinarmtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz bir eğitim öğretim kampüsü görünümünde olan 3. Çevre Yolu´nda TPAO civarındadır. Konum olarak şu anda ilimizin gözde yerleşim merkezi olan Yeni Mahalle´dedir.
Ulaşımİl merkezindedir.Şehir içi dolmuşlar(Karapınar Dolmuşları-Belediye Otobüsleri)
Merkezden Uzaklıkİl merkezindedir.
Servis BilgisiOkulumuza ilimizde hizmet veren neredeyse bütün servis firmaları ile ulaşabilmek mümkündür.
Kontenjan BilgileriOkulumuza her sene sınavla 30 öğrenci alınmaktadır.(Teknik Lise Okul Türüne Bilişim Teknolojileri Alanına)Bunun dışında okulumuz talebe göre kontenjanlarını arttırabilmektedir. Okulumuzda sadece kız öğrenciler eğitim-öğretim görmektedir.
Ders Saatleri08:00 - 17:00 (NORMAL ÖĞRETİM)
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuz takım ve bireysel branşların bir çoğunda mücadele etmektedir. Basketbol, voleybol, futsal, masa tenisi, kort tenisi, atletizm, okçuluk, badminton, bocce, step aerobik, muay thai gibi pek çok farklı dalda turnuvalarda başarılarımız bulunmakta ya da okulumuzda kurslar bulunmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz her yıl Tubitak Bilim Fuarı etkinlikleri gerçekleştirmekte ve çeşitli yarışmalara katılmaktadır.
ProjelerOkulumuzda Erasmus+ gibi yurt dışı projeleriyle beraber, Erdemli ve Başarılı Birey Projesi gibi yerel ve ulusal projeler her sene başarıyla yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı78
  • Öğrenci Sayısı704
  • Derslik Sayısı33
  • BT Odası Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://adiyamandumlupinarmtal.meb.k12.tr/02/01/113942/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)