Adıyaman / Kahta Karadut Ortaokulu

Adres:KARADUT KÖYÜ KARADUT KÜME EVLERİ NO: 23 KAHTA / ADIYAMAN Web Sitesi:https://kahtakaradutortaokulu.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Kahta Okulları, Adıyaman Ortaokulları, Adıyaman Kahta Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adıyaman Ortaokul Haberleri, Adıyaman Kahta Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kahtakaradutortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, davranışlarıyla çevresine örnek olan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan bir okul olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, çağdaş, yenilikçi, objektif düşünebilen, ahlaki değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. Bu temelden hareketle biz eğitimciler öğrencilerimizin eğitim öğretimini sağlamak, onların bilgili, becerikli, yeteneklerinin farkında olan ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onları 21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmek için varız.
AdresKARADUT KÖYÜ KARADUT KÜME EVLERİ NO: 23 KAHTA / ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://kahtakaradutortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
Ulaşımilçe merkezine 42 km, il merkezine 75 km uzaklıktadır. İlçe merkezinden servisle geliş gidiş yapılmaktadır.Karayolu
Merkezden Uzaklıkilçe merkezine 42 km, il merkezine 75 km uzaklıktadır. İlçe merkezinden servisle geliş gidiş yapılmaktadır.
Servis Bilgisiservis vardır.
Ders Saatleri08:40 - 15:10
Isınma TürüKalorifer - İşkur Personeli mevcuttur.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı74
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://kahtakaradutortaokulu.meb.k12.tr/02/06/724518/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)