Adıyaman / Kahta Çaybaşı Ortaokulu

Telefon:5322337750 Adres:ÇAYBAŞI KÖYÜ ÇAYBAŞI KÜME EVLERİ ÇAYBAŞI ILKOKULU ORTAOKULU A BLOK NO: 5 İÇ KAPI NO: 2 KAHTA / ADIYAMAN
Adıyaman iline yaklaşık 35 km, Kahta ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Köy, Samsat yolu üzerinde olduğundan Samsat minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Web Sitesi:https://kahtacaybasiortaokulu.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Kahta Okulları, Adıyaman Ortaokulları, Adıyaman Kahta Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adıyaman Ortaokul Haberleri, Adıyaman Kahta Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kahtacaybasiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, kendine güvenen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonÖğrencilerin çevresiyle iyi iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanarak sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı sağlamak.

Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, kendisi ve toplumu ile barışık, pozitif ve sosyal bilimleri sentezleyerek yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan; dolayısıyla iyi bir toplum yetiştirmek.
Telefon5322337750
AdresÇAYBAŞI KÖYÜ ÇAYBAŞI KÜME EVLERİ ÇAYBAŞI ILKOKULU ORTAOKULU A BLOK NO: 5 İÇ KAPI NO: 2 KAHTA / ADIYAMAN
Adıyaman iline yaklaşık 35 km, Kahta ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Köy, Samsat yolu üzerinde olduğundan Samsat minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
İnternet Sitesihttps://kahtacaybasiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDüz arazi üzerine kurulu olan köy, Atatürk Barajı göl sahasına 2 km´lik mesafede bulunmaktadır. Kış ayları kısa sürmekle birlikte yağışlar yağmur şeklinde görülmektedir. Barajın etkisiyle iklim daha ılımandır, don olayları pek görülmez.
UlaşımKöy, Samsat yolu üzerinde olduğundan Samsat minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkAdıyaman iline yaklaşık 35 km, Kahta ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.30-14.50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı81
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://kahtacaybasiortaokulu.meb.k12.tr/02/06/724571/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)