Adıyaman / Kahta Bölükyayla İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://bolukyaylaiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan ,ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, tüm insanları sevgi ve saygıyla kucaklayabilecek goşgörüye sahip ve çevrede taktir edilen bir okul olmak.
MisyonOkulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimizin iyi bir vatandaş olması için gerekli bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak; milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek; Her öğrencinin ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır. “ Biz Bölükyayla Ortaokulu tüm yönetici, öğretmen ve diğer personeli ile bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışma ve başarının erdemini, ülkemizin kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelere saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız"
Telefon90 505 842 00 83
AdresAtatürk Mah. Atatürk Cad. 82/D, Bölükyayla/ KAHTA/ ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://bolukyaylaiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBelde yaklaşık 6000 nüfuslu bir yerleşim yeridir. içerisinde ptt şubesi, fırın, bakkal mevcuttur. Kiralık daire yoktur.
UlaşımAdıyaman il merkezine 27 km, Kahta ilçe merkezine 20 km mesafededir. Adıyaman il merkezinden özel servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkAdıyaman il merkezine 27 km, Kahta ilçe merkezine 20 km mesafededir.
Servis Bilgisiözel.
Ders Saatleri08:00 -12:30
Yabancı Dilİngilizce, Arapça
Isınma TürüMerkezi ısıtma.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı50
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://bolukyaylaiho.meb.k12.tr/02/06/724617/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)