Adıyaman / Gerger Güzelsu Ortaokulu

Telefon:5436409584 Adres:GÜZELSU KÖYÜ GÜZELSU KÜME EVLERİ GÜZELSU ORTAOKULU BLOK NO: 152 GERGER / ADIYAMAN Web Sitesi:https://guzelsuortaokulu02.meb.k12.tr Adıyaman Okulları, Adıyaman Gerger Okulları, Adıyaman Ortaokulları, Adıyaman Gerger Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Adıyaman Ortaokul Haberleri, Adıyaman Gerger Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://guzelsuortaokulu02.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.
Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C. Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.
Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
MisyonBizler; idareci öğretmenler ve okul personelleri bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Telefon5436409584
AdresGÜZELSU KÖYÜ GÜZELSU KÜME EVLERİ GÜZELSU ORTAOKULU BLOK NO: 152 GERGER / ADIYAMAN
İnternet Sitesihttps://guzelsuortaokulu02.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüzelsu Ortaokulu / Gerger / ADIYAMAN
Ulaşımİle Uzaklık: 80 Km
İlçeye Uzaklık: 55 KmADIYAMAN-DİYARBAKIR YOLU KÖYÜN İÇİNDEN GEÇMEKTEDİR.Saat başı hat arabaları geçmektedir.Bazı öğretmenler köyde kalmakta olup çoğunlukla öğretmenlerimiz Kahta ilçesinden geliş gidiş yapmaktadır.Kahta ilçesi köyümüze 45 km uzaklıktadır.
Merkezden Uzaklıkİle Uzaklık: 80 Km
İlçeye Uzaklık: 55 Km
Servis BilgisiÖğretmen servisi mevcuttur.
Ders Saatleri08.30 Başlama
14:50 Bitiş
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı231
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://guzelsuortaokulu02.meb.k12.tr/02/04/333162/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)