Açıklama

Sayın velilerimiz ve değerli öğrencilerimiz,

1-) 18 Haziran 2021 tarihinden sonra (yarından itibaren) isteyen öğrencilerimize karneleri okuldan verilecektir. İsteyen öğrencilerimiz ise karnelerini ''e okul sistemi'' üzerinden ''e karne'' olarak alabilecektir.

*Olası kalabalığın olmaması için karnesini almak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki saatlere riayet etmeleri önemle rica olunur.

*9. Sınıf öğrencileri yarın saat 11.00 ile 12.00 arasında,

*10. Sınıf öğrencileri saat 12.00 ile 13.00 arasında,

*11. Sınıf öğrencileri 13.00 ile 14.00 arasında,

*12. Sınıf öğrencileri 14.00 ile 15.00 arasında maske mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak gelmeleri önemle rica olunur.

2-) Pandemi tedbirleri gereği okulda karne töreni yapılmayacaktır. Öğrenciler yarından itibaren yeni eğitim öğretim yılı başlayana kadar istedikleri zaman mesai saatleri içerisinde karne ve belgelerini okuldan alabilirler. 

3-) Öğrencilerimizin ders kesim (derslerin sona ermesi) 02/07/2021 dir. Bu tarihe kadar öğrencilerimiz gerek yüz yüze gerekse uzaktan eğitimlerine devam edeceklerdir. Bu tarihler arasında öğretmenlerimiz derslerde öğrencilerimizin pandemiden kaynaklı olumsuzluklarını azaltmak için derslerde akademik destek, rehberlik, sosyal etkinlikler, sanatsal etkinlikler ve sportif etkinliklere yer vereceklerdir. 

Sağlıkla kalınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Kuşadası Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)