Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri

AÇIK ÖĞRETİM İMAM HATİP LİSESİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ:

* 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri kayıt kılavuzları doğrultusunda 06 Eylül 2021 tarihinden 24 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

* Duyuru linki: https://meb.ai/GVyxN6

* İlk kayıt ve kayıt yenileme kılavuzu internet sitemizde yayımlanacaktır.

* İlk kayıt ve kayıt yenileme ücretleri 2021/1 dönemi için 50 TL'dir.

* Kayıt yenilemek için sınav katılım ücretini yatıran öğrenci sistem tarafından otomatik olarak "AKTİF" hale getirilir. Ancak yüz yüze eğitim ve sınav merkezi değişikliği için kayıt olmak üzere yüz yüze eğitim aldığı OkulKurum müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekmektedir.

* Kayıtlarla birlikte ders seçme işlemi de açılacaktır. Kayıt döneminde ders seçimi yapmayanların ders seçimi sistem tarafından otomatik yapılacaktır.

* Yeni kayıt yaptıracak olan öğrenciler önce kayıt ücretini yatırdıktan sonra yüz yüze eğitim almak istedikleri eğitim kurumuna giderek kayıtlarını yaptıracaklardır.

* Mazerete bağlı ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 25 Eylül-01 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

* Lise mezunları dışında uzaktan eğitim ile alacağı ortak dersi kalmayan, ilk kayıt/kayıt yenileme yaptırdığı eğitim öğretim yılının 1 inci dönemi ilk kayıt/kayıt yenileme işlemlerinin son günü itibarıyla 18 yaşından gün alan, yurt dışı programına kayıtlı olan ve özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yoğunlaştırılmış eğitimden yararlanabileceklerdir.

* Bu şartları taşıyanlara en az 8 kişilik bir grup oluşması, yüz yüze eğitim kurumunun fiziki durumu ve öğretmen kadrosunun uygun olması hâlinde yoğunlaştırılmış eğitimle dersler verilebilecektir.

* Yüz yüze eğitimler örgün eğitimin başladığı haftayla birlikte başlayacaktır. 

 

   YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Havza Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)