9. Sınıftan 10. Sınıfa Geçecek Öğrencilerin Alan Seçimleri

2020-2021 Eğitim - Öğretim yılı alan seçim işlemleri  için,  Milli Eğitim  Bakanlığı tarafından Anadolu Meslek Programları(AMP) alana geçiş, tercih ve yerleştirme  kılavuzu yayınlanmıştır. Bu kılavuz 9.Sınıftan 10.Sınıfa geçme durumunda olan öğrencileri ilgilendirmektedir.

 

Kılavuza göre;

 

·         Alan Tercih işlemleri E-Okul sistemi üzerinden veliler ve öğrenciler tarafından yapılacaktır. E okul üzerinden başvuru yapamayan veliler EK-1 formunu doldurup okulumuz öğrenci işlerine teslim edeceklerdir. Bu konuda sorumluluk öğrenci velilerine aittir.

 

·         Anne ve Baba mesleğini gösteren belgelerin mutlaka 29 Haziran-10 Temmuz 2020 tarihler arasında okulumuz öğrenci işlerine teslim edilmesi gereklidir.(Öğrencinin, Anne-Babasının çalışır durumda bir iş yeri bulunuyorsa, Anne-Baba bunu belgelendirip ilgili Meslek Alanı için dilekçe ile başvurması halinde,  o meslek alanına öncelikli olarak kaydedilir.)

 

·          Okulumuz meslek alanlarına kayıt için AMP programına yerleştirilen öğrencilerin, bir sağlık kuruluşundan İlgili Meslek Alanında eğitim görmesinde sakınca olmadığına dair Sağlık Raporu alması gereklidir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)