9 Eylül Lions Kulübüne Teşekkürler

9 EYLÜL LİONS KULÜBÜ OKULUMUZA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNDU

 

İzmir 9 Eylül Lions Kulübü  Başkanı Sayın Seçkin ÖZBAY Hanım, kulüp üyeleri Sayın Münevver KİŞİOĞLU ve sayın Vedat UZLUER ile İzmir Bornova ilçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sayın Asuman Nesibe GÖK okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize kitap ve okuma yastığı hediye ettiler. 

Başkan Seçkin ÖZBAY; "Adı "Haykıran" bu köyün. Yine de sesini duyuramamış bugüne dek bize. Üstelik bu kadar yakınken İzmir´e. Bu kara, soğuk günlerde içimizi ısıtan sıcak bir gün yaşadık birlikte. "Bir Kitap-Bir Yastık" projemiz devam ederken tanıdığım güler yüzlü, dünya güzeli çocuklar, fedakar, idealist öğretmenler, çalışkan idareciler... iyi ki varsınız. Bundan böyle geleceğin yetişkinleri için daha sık bir araya geleceğiz." dedi. 

Kütüphane Müdürü Asuman Nesibe GÖK; "Bir Kitap-Bir Yastık Projesi küçük yaştaki çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve özendirme amacı ile başlattığımız bir çalışma. 9 Eylül Lions Kulübü destekleriyle yapılan uygulamada Gezici Kütüphane ile hizmet suduğumuz ve başarılı bir uygulama yaptığımız Haykıran Adem Saatçi İlkokulunu seçtik ve Filozof Çocuk kitap serisinden kitapları Siemens yayını Rüzgar ve Balıkçı kitabını ve Kitap Yastığı´nı çocuklarımızla paylaştık. Okulumuz idareci ve öğretmenlerine bu paylaşıma sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Öğrencilerin gelişiminde önemli rolü olan kitaplara ücretsiz ulaşımı sağlayan Halk Kütüphanelerinden daha çok yaralanmalarını istiyor ve tüm çabalarımızı harcıyoruz." dedi.

Teşekkürler Seçkin Hanım, Teşekkürler Münevver Hanım, Teşekkürler Vedat Bey, Teşekkürler Asuman Hanım

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Menemen Haykıran Adem Saatçi İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)