9 – 10 – 11. Sınıflar Meslek Dersleri Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 19.02.2021 tarih ve 20937598 sayılı yazında;

 - 01 Mart 2021 tarihinden itibaren de Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacaktır.

 - Yüz yüze eğitimle yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılım isteğe bağlı olup devam zorunluluğu aranmayacaktır. Ancak eğitim kurumunun öğrencilerin okula devamını takip edebilmesi ve bu kapsamda gerekli önlem ve tedbirleri alabilmesi amacıyla yüz yüze eğitim faaliyetlerine katılmayacak olan öğrenciler için velileri tarafından, Covid-19 salgını kapsamında herhangi bir nedenle öğrencisini yüz yüze eğitim için eğitim kurumuna göndermek istemediğine ilişkin talebini bir dilekçe ile eğitim kurumu müdürlüğüne iletmesi gerekecektir.

Denilmektedir. 

Bu açıklama doğrultusunda , Covid-19 salgını kapsamında herhangi bir nedenle öğrencisini 2. dönem gerçekleştirilecek yüz yüze eğitim için okulumuza göndermek istemeyen velilerimizin aşağıda yer alan talep dilekçesini 24.02.2021 tarihine kadar müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Talep dilekçesi verilecek öğrencilerle ilgili olarak;

2. dönem okulda yüz yüze eğitim ile işlenen, konu ve kazanımları belirlenmiş dersler için Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden gerçekleştirilen uygulamalar ile EBA TV vb. çevrimiçi araçlar üzerinden yürütülen eğitimlerin takip  edilmesi veli - öğrenci sorumluluğunda olacaktır.  Öğrenci yüz yüze eğitime katılan öğrencilerle birlikte okulda gerçekleştirilecek ölçme ve değerlendirme  sınavlarına katılmakla yükümlüdür. 

2. dönem yüz yüze eğitime katılmama dilekçesi için tıklayınız.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beyoğlu İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)