5. Sınıflara Ön Kayıt Başvuruları Başladı

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için okulumuz 5. sınıfına kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz ön başvuru için aşağıda yer alan linke tıklarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Açılan sayfada istenen bilgileri eksiksiz doldurunuz. 

Ön Başvuru İçin Tıklayınız

İmam hatip ruhunun zengin kültürü ile birlikte titiz akademik çalışmaların, samimi dostlukların ve yenilikçi bir eğitim anlayışının egemen olduğu okulumuza 2021-2022 eğitim öğretim yılında siz sevgili öğrencilerimizi de bekliyoruz.

Sınıflarının tamamında etkileşimli tahta bulunan okulumuzda çocuklarımız, gerekli tüm donanıma sahip fen laboratuvarı, robotik kodlama ve bilgisayar atölyesi sayesinde teknolojiyi etkin kullanıyor. Spor salonu, görsel sanatlar, teknoloji ve tasarım atölyelerindeki etkinlikler ile de spor ve sanatla ilgilenerek büyüyorlar. Öğrencilerimizin sadece zihinsel yönden değil aynı zamanda bedensel yönden de gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bu amaca hizmet etmek üzere basketbol, voleybol ve futbol sahalarımız; badminton, tenis ve masa tenisi oyun alanlarımız mevcuttur. Tüm hijyen şartlarının sağlandığı beslenme dostu yemekhanemizde ve okul kantinimizde sağlıklı yiyeceklerle beslenen öğrencilerimiz " Beyaz Bayrak" sertifikalı okulumuzda öz saygısı, öz güveni yüksek bireyler olarak yetişmektedir. Eğitimde gelişime ve değişime öncülük eden okulumuzda öğrencilerimizin her anını verimli bir şekilde geçirebilmesi için zekâ oyunu oynama alanlarımız bulunmaktadır.

Öte yandan öğrencilerimize her türlü kaynaktan diledikleri zaman yararlanabilecekleri, zengin kaynak çeşitliliğine sahip, kapsamlı z-kütüphanemiz ile de mutlu ve güvenli bir eğitim ortamı sunuyoruz. Öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamaya çalışıyor; onları sık sık kitaplar, yazarlar ve fuarlar ile buluşturuyoruz. Sanatsal ve kültürel yayınları takip ediyoruz. Okul duvarlarımızı tarihe yön vermiş şahsiyetler ve çeşitli görseller ile süslüyor, renklendiriyoruz.

Tüm bunların yanı sıra beceri atölyemizde Halk Eğitim Merkezi destekli kurslar düzenliyor; öğrencilerimizi sanatsal yönden geliştiriyoruz. Öğrencilerimizin eğitim programlarıyla bağlantılı olarak kullandıkları çok amaçlı salonumuzda tüm kutlama törenlerini, şiir ve tiyatro etkinliklerini, sahne aktivitelerini ve eğitim seminerlerini düzenliyor; sınıflar arası bilgi yarışmaları ve münazaralar yapıyoruz. Yaşama katkı sağlayan, ahlaklı, hoş görülü, adaletli, sorumluluk sahibi ve tüm canlılara değer veren çocuklar, gençler yetiştirme gayretindeyiz. Okulumuzun bahçesinde bu amaçla düzenlenmiş tarım uygulama bahçemiz bulunmaktadır. Dersler dışında sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılıyoruz. Çocuklarımıza sinema, tiyatro, gezi, gözlem imkânı sunan okulumuzda kâğıt ve atık pil toplama alanları oluşturarak tasarruf bilincini geliştiriyor; milli ekonomiye katkı sağlamayı öğretiyoruz. Öğrencilerimize doğayı ve toprağı temiz tutmanın, korumanın önemini aşılamaya çalışıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Güzelbahçe Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)