5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı Başvuruları Başladı! Kaçırmayın!

2021-2022 eğitim öğretim yılında Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu'nun(Adana Hafız İHO'da) 5. sınıf öğrencisi olmak için yarışa hazır mısın?

Tüm öğrencilerini akademik, sosyal ve kültürel açıdan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye'ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmayı amaçlayan okulumuz; kurulduğu günden bu yana, 2015 yılı itibariyle, akademik alanda da adından söz ettiren bir kurum haline gelmiştir. Adana'da bulunan resmi ortaokullar arasında ilk üç içerisinde yer alan, 2018 yılında LGS Türkiye 1.'si çıkaran, Sportif yarışmalarda 2017 yılı TÜRKİYE ŞAMPİYONU. 2018 yılı TÜRKİYE şampiyonu olan okulumuz, şimdilerde yeni öğrencilerini seçmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Haziran2021'de yapılması planlanan yazılı sınav için ön başvuruların 31 MAYIS 2021 tarihleri arasında yapılacağını sizlere duyurmak isteriz.

 NASIL BAŞVURU YAPARIM?

Aday öğrenciler, geçmiş yıllarda sadece eğitim gördüğü ilkokul müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapabilirken bu yıl salgın hastalık nedeniyle adaylarımıza bireysel başvuru yapabilme imkanı da sağlanmıştır. İsteyen aday öğrenci, okul idaremize gelerek  "Hafız İHO projesi kapsamında Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu  (Adana Hafız İHO'nun) yapacağı Örgün Eğitim ile Birlikte Hafızlık Projesi Seviye Belirleme Sınavı ve Mülâkatı"na katılacağını belirtip başvuru formu doldurmak şartıyla ön kayıtlarını yaptırabilecektir.

İsteyen aday öğrenci ise

 https://hafiziho.meb.gov.tr/ 

adresinde yer alan

 "2021 Hafıziho Proje Bireysel Başvuruları" alanındaki

yönlendirmeleri takip ederek ön kayıtlarını kendileri yapabilecektir.

Bireysel başvuru yapan aday öğrenci, okul idaresi ile iletişime geçip başvurusunun onaylandığından emin olmalıdır. Başvurusu onaylanan aday öğrenciler, başvuru yaparken oluşturduğu şifre ile sisteme girip zamanı geldikçe sınav giriş ve sonuç belgesine ulaşabilecektir.

NOT: Bireysel başvuru yaparken öğrencinin okuduğu okul kısmında öğrencinin okuduğu okul değilde öğrencinin gitmek istediği proje imam hatip okulu işaretlenecektir.

ÖRGÜN EĞİTİM İLE BİRLİKTE HAFIZLIK PORJESİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI İÇİN:

meb_iys_dosyalar/01/19/760142/dosyalar/2021_05/03180518_Orgun_Egitimle_Birlikte_Hafizlik_1.pdf 

ÖRGÜN EĞİTİM İLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ UYGULAMA AŞAMALARI İÇİN;

meb_iys_dosyalar/01/19/760142/dosyalar/2021_05/03182953_DIYB-DOGM-HafYzlYk-Uygulama-EsaslarY-Guncel.pdf

 

 

 

Unutma! Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu ailesinin bir ferdi olmanın ilk adımı ön başvuru yapmaktır.

2021 yılı Adana Hafıziho Projesi'ne ait katılım ve başvuru şartlarının yer aldığı afiş ve tanıtım broşürüne aşağıda ulaşabilirsiniz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Çukurova Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)