32278 Tercih Kodu İle Yeni Öğrencilerimizi Bekliyoruz

NEDEN BİZ ?

Okulumuzda dini ilimleri ve fen bilimleri eğitimini aynı anda alarak memleketimizin beyin takımı diyebileceğimiz, potansiyel lider adaylarını yetiştirmekteyiz. Bu hedefle öğrencilerimize doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve doğru davranış kazandırmaya odaklanmış bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif programlar uygulamaktayız.Okulumuzda Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık Mühendislik gibi sayısal alanlarda okumak isteyen öğrencilerimiz için Fen Lisesi programı, Hukuk, Psikoloji, Felsefe, Sosyoloji gibi alanlarda okumak isteyen öğrencilerimiz için de Sosyal Bilimler Lisesi programını uygulanmaktadır.

İnsani değerleri bilen ve manevi yönden donanımlı, ahlak sahibi, akademik olarak öncü, sosyal bilimlere aşina, milli ve manevi değerleri özümsemiş bir nesil amaçlamakla birlikte dünyayı tanıyarak ülkemizin zengin köklerinden gelen değerler üzerine medeniyet inşa etme ideali olan eğitim kadromuzla birlikte sizleride aramızda görmek istiyoruz.

Okulumuz nitelikli eğitim ortamını web sitemizde bulunan 360 derece sanal tur uygulamamızdan gezerek inceleyebilirsiniz.

Sanal tur için TIKLAYINIZ

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kağıthane Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)