23 Nisan Coşkusu Sardı Her Yanı

   TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümünde İsmail Kadriye Solakoğulları Ortaokulu Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tören performansıyla yine harikalara imza attı. Okulumuzda düzenlediğimiz programda  yer yer duygusallığın  yer yer de coşku ve sevincin zirvede yaşandığı görüldü. 

   Programımızın açılışı, bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile gerçekleştirildi. 

    Sunuculuğunu 7/D sınıfından Eylül ÇOŞAKOĞLU ve Osman KIVANÇ'ın yaptığı program, Müdür Yardımcımız Sayın Mustafa Kemal AKTÜRK’ün yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.  Öğrencilerimizin coşkuyla nefes olduğu şiir sunumlarıyla renklenen programda Müzik Öğretmenlerimiz Aysun TAYFUR ve Nemide ÖNDER'in yönetiminde hazırlanan okul koromuzun eşsiz sunum ve bireysel performanslarını sergilemesi; “Müzik ruhun gıdasıdır.” sözünü bir kez daha vurgulamış oldu.  Akabinde, okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Yasemin ÖZER ÖZDEMİR'in coşkulu sunumuyla 7/F sınıfı öğrencilerinin  sergilediği “kurtuluş mücadelesi ve TBMM’nin açılışı” temalı tiyatral gösteri ve danslardan oluşan "ZAFERE DOĞRU" adlı gösteri izleyicilerimizin beğenisini kazandı.

    Okulumuz öğrencilerinin Beden Eğitimi Öğretmenimiz Beyhan HIZLITÜRK'ün yönetiminde hazırladıkları Bursa yöresi halk dansları performansı görülmeye değerdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Nilüfer Nilüfer İsmail Kadriye Solakoğulları Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)