2022 Yılı Okul Ale Birliği Toplantımız Yapıldı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile birliği toplantısı 31.10.2022 tarihinde saat 18:30´ da okulumuz toplantı salonunda velilerimizin katılımıyla yapıldı.

Okul Müdürü Sami CAN, öncelikli olarak geçen eğitim öğretim yılı sonunda okulumuzun çalışmalarından bahsetti Sene sonunda yapılan kermeste emeği geçenlere teşekkür etti. Okulumuzun genel başarısı ve bu başarının artırılmasına yönelik olarak özellikle kitap okuma alışkanlığının öğrencilerimize kazandırılması için aile ortamında her gün birlikte kitap okuma etkinliğinin yapılması gerektiğini belirtti. Öğrencilerin kitap okuma konusunda istekli olmaları ve çok kitap okumaları gerektiğini bunun için velilerin çocuklara model olması gerektiğini belirtti.2022-2023 yılında okulumuzda eğitim-öğretim adına yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Devamsızlık, ders durumları ve disiplin konuları hakkında velileri bilgilendiren okul müdürümüz bu tür sorunların ancak okul ve velilerin işbirliği ile çözülebileceğini belirtti.

      Denetleme Kurulunun ve Yönetim Kurulunu´nun faaliyet raporlarını okumalarının ardından genel kurul seçim yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerini seçerek 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile birliği genel kurul toplantısı sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Durmuş Ali Gülcan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)