2022 Üniversite Sınavlarına Hazırlık

2022 YKS hazırlıklarına başladık. 

Kaybedecek vaktimiz yok, düşüncesiyle; 11.sınıftan 12.sınıfa geçen ve 2022 yılında mezun olacak öğrencilerimizle buluşarak, sınav hazırlıklarımıza başladık.

Covid-19 Salgını nedeniyle uzun bir zamandır yüz yüze eğitime katılamayan ve bu nedenle konu kazanım eksikleri oluşan 11.sınıf öğrencilerimize yönelik 30 Haziran 2021 tarihinde düzenlediğimiz etkinliğimizde öğrencilerimiz, öğretmenleriyle buluştu.

Etkinlikte öğrencilerimiz, Edebiyat, matematik, tarih, coğrafya, felsefe ve rehberlik öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerimizin konu ve kazanım eksiklerini tespit etmek amacıyla, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Hazır Bulunuşluk Sınavı ile başlayan etkinlikte daha sonra öğretmenlerimiz, öğrencilerle toplantılar yaparak sınava yönelik planlama, çalışmalarda öncelikli konular, destekleme ve yetiştirme kursları, gibi konularda rehberlik yaptılar.

Okulumuz rehberlik öğretmeni tarafından da  verimli ders çalışma, zaman planlaması, sınav kaygısı konularında bilgilendirme ve rehberlik yapıldı.

Programımız, öğretmenlerimizin katıklarıyla hazırlanan ikramların sunumu ile sona erdi. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)