2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzu Tercih Etmeyi ve Kayıt Yaptırmayı Düşünen 9. Sınıf Veli ve Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sevgili Öğrenciler,

İlçemizin ve bölgemizin en güzel okullarından birinde okumak ve buradan mezun olmak birçok kişinin hayali olmuştur. Yüzlerce başarılı insanı mezun eden Okulumuz her geçen yıl bu başarılarını artırarak devam ettirmektedir. Üniversite sınavları sonucunda öğrencilerimizin istedikleri tercihleri olan gözde bölümlere yerleşmeleri Okulumuz ve bizler için gurur kaynağı olmaktadır. Hiç şüphesiz bu başarıda; disiplinli bir okul oluşumuz, idareci ve öğretmenlerimizin gayretleri ve profesyonel rehberliği, sizlerin hedefe kilitlenmiş planlı gayret ve çalışmalarınız anahtar rolünü oluşturmaktadır.

Okulumuza 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ortaokul mezuniyet ortalamasına göre en düşük puanla yerleşen öğrenci puanı 92,30'dur.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu tercih edecek ve kayıt yapmak üzere hak kazanacak olan 9. sınıfa yeni gelecek öğrencilerimize  şimdiden başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Ortahisar Gazi Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)