2021 Yılı Kayıt Esnasında İstenen Belgeler

KAYIT İŞLEMİNDE GEREKLİ BELGELER

Kayıt işlemleri, yerleştirme esas ve usullerine göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır.Okulumuza kayıt olan öğrenci ve velilerinin 2021/2022 Yerleştirme takviminde belirtilen tarihler arasında kayıt dosyası doldurulması işlemleri için aşağıda belirtilen belgelerle okulumuza gelmeleri gerekmektedir.

 

1)      Öğrenci Kayıt Zarfı(Okulumuz Müdürlüğünden verilecektir.)

2)      Üç top A4 fotokopi kâğıdı.

3)      Nüfus Cüzdanı fotokopisi

4)      Yerleştirme sonuç belgesi( OBP puanı ve Yüzdelik Dilimin Olduğu belge)

5)      İkametgah(E-devlet çıktısı olabilir)

6)    6)      Geldiği okulda Burslu ve Parasız Yatılı okuduysa, bunlara ilişkin resmi yazı (öğrencinin mezun olduğu ortaokulu müdürlüğünden alınacaktır.)

7)      Sosyal Faaliyetler İçin İzin Belgesi(Okulumuz Müdürlüğünden verilecektir.)

8)      Öğrenci Veli Okul Sözleşmesi(Okulumuz Müdürlüğünden verilecektir.)

9)      Öğrenci, velisi ile birlikte gelecektir. ( Öğrenci velisi ANNE veya BABASIDIR. Anne ve babasıyok ise kanunen velayet hakkını alan kişidir. Mahkeme tarafından verilmiş velayet hakkınıgösterir belgenin okulumuza verilmesi gerekmektedir.)

10)  Yıllık Periyodik Muayene Belgesi(Toplum Sağlığı Merkezi ve Bağlı Birimler Yönetmeliğinin 30. Maddesi ve Yeni Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü gereğince Öğrencilerin yıllık periyodik muayene/izlemlerinin kayıtlı oldukları aile hekimleri tarafından yapılması)

  

               Not: Kayıt İşlemleri Hafta içi 11.00 – 17.00 arasında Müdür Yardımcımız tarafından gerçekleştirilecektir.

 

Yatılı okuyacaklar için

(Okulumuzun pansiyonu yoktur. Ancak öğrencimizin geldiği mahalleden taşıma yapılmıyorsa, okula ulaşım imkanı yoksa ilçemizin pansiyonlu okullarından birine yerleştirilmek üzere başvuruda bulunulabilir.)

 

1)  Sağlık raporu (Pansiyonda kalmasında sakınca olmadığına dair.)

2)  Vukuatlı nüfus kayıt örneği(Yatılılık işlemlerinde kullanılacaktır)

3)  Aile durum beyannamesi(EK-l) ( Aile durum beyannamesine ve ekli belgelere göre öğrencinin paralı/parasız yatılı durumu belirlenecektir.)

4)  İki adet vesikalık fotoğraf

5)  Dilekçe(Boş dilekçe şablonu okul tarafından verilip doldurtulacak)

 

Not: Öğrenciniz kesin kayıt yaptırdıktan sonra, okul yönetiminden alacağınız parasız yatılılıkbelgelerine ek olarak eğer ortaokulda burs alıyorsa mezun olduğu kurumdan burs aldığına dair resmi yazı,2021 yılında parasız yatılı veya burs kazandı ise, kazandı belgelerinin aslı. Okulda ve pansiyonda lazım olacak diğer eşya,araç-gereçler ile diğer hususlar kayıt sırasında bildirilecektir.

 

 

KÖYCEĞİZ ANADOLU LİSESİ KAYIT İLE İLGİLİ BAZI BİLGİLER

 

Sayın veli,öğrencinizin Köyceğiz Anadolu Lisesini kazanmasından dolayı sizleri yürekten kutluyoruz. Bu başarının gelecekte ülkemize,insanlığa ve çocuğunuzun kendi geleceğine Köyceğiz Anadolu Lisesinde alacağı etkili ve çağdaş eğitimi ile yansıyacağına inanıyoruz.

 

Öğrencisini okulumuza teslim eden velinin beklentileri bellidir. Sizlere devletimizin imkânlarıylaen iyi eğitim-öğretim ortamını sunmaya çalışıyoruz. TYT-AYT   başarılarıyla haklı ve erişilmez bir yere sahip olan okulumuzun fiziki ve hizmet kalitesini sizlerin de katkılarıyla en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Köyceğiz Anadolu Lisesi ailesine katılmanız bizleri mutlu etmiştir. Veli olarak sizleri her zaman okulumuzda görmeyi isteriz.

Okulumuzda her türlü hizmet Milli EğitimBakanlığı'nın ve velilerimizin gönüllü katkıları ile sunulmaktadır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Köyceğiz Köyceğiz Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)