2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılında Okunacak Seçmeli Derslerin Belirlenmesi. . .

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okulumuzda okunacak seçmeli derslerin belirlenmesiyle ilgili olarak;

1- Okulumuzun fiziki imkânları, mevcut öğretmen durumu, derslerin program içerikleri, zorunlu derslerin ve kişisel gelişiminin desteklenmesi, eğitim politikalarımızın gelecek vizyonu ve öğrencilerimizi millî, ahlâkî, insânî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan fertler olarak yetiştirme amaçları da dikkate alınarak 04 - 22 Ocak 2021 tarihleri arasında, öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda belirlenecek, bu taleplerin elden veya elektronik ortamda eğitim kurumu müdürlüklerine teslim edilmesi sağlanacak ve süresi içerisinde e-Okul sistemine işlenecektir.

2- Süresi içerisinde ders seçimi yapmayan öğrencilerin seçmeli dersleri okul yönetimince belirlenecektir.

3- Seçilen derslerde değişiklik yapılması ile 9. sınıfa yeni başlayacak öğrencilerin ders seçimine ilişkin iş ve işlemler 2021-2022 ders yılının ilk haftası içerisinde yapılacaktır.

4- En az 10 öğrencinin talebi doğrultusunda öğretime açılan seçmeli ders/derslerin öğrenci sayısında yıl içerisinde azalma olsa bile ders yılı sonuna kadar bu derslerin öğretimine devam edilecektir.

5- 9. Sınıfların Haftalık Ders Çizelgelerinde 2021-2022 eğitim-öğretim yılında seçmeli ders bulunmadığından ders seçimi yapmayacaklardır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize Fındıklı İbn - İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)