2020 Yılı Kts Ekim - Kasım Ayı İzleme Değerlendirme Alanı Yaşam Pencerem Anketi Uygulandı, Sınıf ve Okul Risk Haritası Çıkarıldı.

2020 Yılı KTS Ekim-Kasım Ayı İzleme Değerlendirme Alanı Yaşam Pencerem anketi uygulandı,  sınıf ve okul risk haritası çıkarıldı. Risk grubu ve dezavantajlı öğrenciler belirlenerek danışman öğretmenler görevlendirildi. Dezavantajlı öğrencilerimize hayırsever yardımıyla kışlık bot , okul kıyafeti yardımı, eba canlı yayın ve eba tv imkanları takip edilerek gerekirse TV ve Bilgisayar temini sağlanması amacıyla gerekli mercilere itibata geçildi. 

2020 Yılı KTS Ekim-Kasım Ayı İzleme Değerlendirme Alanı Yaşam Pencerem anketi tüm sınıf seviyelerine uygulandı,  alınan verilerden hareketle sınıf ve okul risk haritası çıkarıldı. Risk grubu ve dezavantajlı öğrenciler belirlenerek danışman öğretmenler görevlendirildi.  Dezavantajlı öğrencilerimize hayırsever yardımıyla kışlık bot , okul kıyafeti yardımı, eba canlı yayın ve eba tv imkanları takip edilerek gerekirse TV ve Bilgisayar temini sağlanması amacıyla gerekli mercilere itibata geçildi. Hayırsever sayesinde öğrencilere kitap yardımı yapıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Tufanbeyli Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)